Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPVWWE RAW

*SPOILER* Referitor la Main Event-ul de la WrestleMania 36

Vince McMahon va face o încercare pentru a crea un wrestler de top pentru rolul de babyface iar acest lucru va începe de la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

O sursă din WWE a spus că planul este ca Drew McIntyre să câștige titlul WWE în urma meciului cu Brock Lesnar și că există deja planuri pentru feud-urile post-Mania ale lui McIntyre, iar Seth Rollins este unul dintre adversarii planificați pentru vara acestui an.

Sursa respectivă a spus următoarele despre Drew: „Lui Vince McMahon îi place totul la acest tip și crede că reprezintă bine compania atunci când face apariții media. Arată bine și vorbește bine iar asta este ceea ce caută Vince. Drew are deja o relație bună cu Vince, așa cum au majoritatea wrestlerilor de top.”

Exceptând o posibilă accidentare, aceeași sursă a spus că Vince dorește ca McIntyre să câștige centura WWE și că este foarte puțin probabil să se răzgândească în acest sens.

În următoarele săptămâni, WWE ne va oferi povestea debutului și plecării din companie a lui McIntyre în 2014 și modul în care a ajuns la maturitate și a devenit ceea ce este în ziua de azi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages