Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

*SPOILER* Planurile pentru The Miz și John Morrison la RAW

Seara trecută la RAW, oficialii au început să ofere indicii despre despărțirea lui The Miz și John Morrison. Morrison a fost supărat deoarece The Miz nu i-a spus că a primit undă verde din partea medicilor acum câteva săptămâni, iar The Miz a fost nemulțumit de faptul că Morrison nu l-a ajutat în timpul meciului său împotriva lui Damian Priest.

Aparent, oficialii vor amâna separarea lor, pentru că există planuri ca Miz și Morrison să înceapă în curând un nou feud ca și echipă.

În timp ce discutau despre RAW-ul din această săptămână la Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer și Bryan Alvarez au subliniat cum Xavier Woods și Kofi Kingston au fost văzuți în fundal în timp ce The Miz și John Morrison vorbeau în backstage. Alvarez a spus că poate pregătesc un feud. Meltzer a confirmat că Miz și Morrison se vor lupta cu The New Day în curând.

Meltzer a spus: „Acesta este următorul feud pentru ei. The Miz și John Morrison țineau un promo în backstage, iar Kofi și Xavier erau în spatele lor și se presupune că au fost surprinși din greșeală de camere. Aveau un banner în mână pe care scria ceva subtil. Sigur va începe ceva între aceste două echipe.”

După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, Miz și Morrison au spus că vor face ceva la SummerSlam, astfel încât acesta va fi momentul în care va începe oficial feud-ul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages