Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

*SPOILER* Planurile pe termen lung pentru Roman Reigns și Brock Lesnar

WWE a anunțat la SmackDown-ul de săptămâna trecută că Brock Lesnar se va confrunta cu Roman Reigns la Pay-Per-View-ul Day 1 din Atlanta. Totuși, feud-ul dintre cei doi nu se va sfârși aici.

Anterior s-a raportat faptul că planul este ca Reigns să-l înfrunte pe Lesnar într-un rematch la WrestleMania și așa pare să rămână, deoarece meciul lor de la WWE Day 1 face parte dintr-o serie de meciuri.

Dave Meltzer, a relatat în cursul zilei de ieri următorul lucru: „În ceea ce privește Main Event-ul de la WWE Day 1 între Roman Reigns vs. Brock Lesnar, acesta este unul dintre meciurile celor doi care urmează să aibă loc. Există o serie de meciuri între ei.”

Brock, este, de asemenea, programat să lucreze la Pay-Per-View-ul Royal Rumble. Dacă el pierde din nou meciul de la WWE Day 1, atunci ar putea intra în meciul Men’s Royal Rumble pe care l-ar câștiga pentru a avea meciul final cu Roman la Mania.

Până atunci, Roman Reigns, ar doborî recordul all-time pentru cele mai multe zile consecutive în postura de campion Universal, astfel încât să poată pierde titlul în fața lui Brock Lesnar la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages