Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

*SPOILER* Planul pentru titlul WWE la WrestleMania 37

După cum am raportat săptămâna trecută, WWE are mai multe meciuri planificate pentru WrestleMania 37, cu excepția celui pentru titlul WWE, existând speculații cu privire la cine îl va înfrunta pe Drew McIntyre în cadrul respectivului eveniment.

La Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an, The Miz a făcut cash-in și l-a lăsat pe McIntyre fără titlu, după ce scoțianul a reușit să-l păstreze în urma meciului Elimination Chamber din Main Event-ul serii.

Majoritatea fanilor au presupus că The Miz nu își va apăra centura WWE la WrestleMania 37, deoarece planurile sunt ca el să participe într-un alt meci. WrestleVotes a raportat în cursul zilei de astăzi că, într-adevăr planul actual este ca The Miz să nu-și apere titlul WWE la WrestleMania.

De asemenea, s-a remarcat faptul că Bobby Lashley, care l-a atacat pe Drew McIntyre la evenimentul de duminică cu câteva momente înainte ca The Miz să facă cash-in, va participa în meciul pentru titlul WWE la WrestleMania. În raport nu s-a precizat cu cine se va confrunta Lashley la Mania, miza fiind centura, dar adversarul său pare a fi McIntyre, deși acest lucru nu este confirmat.

„Suntem în acea perioadă a anului în care există multe surse de dezinformare cu privire la ceea ce se întâmplă la Mania. Cu toate acestea, conform unei surse, The Miz nu este programat să fie implicat în meciul pentru titlul WWE. Însă, singurul om este Bobby Lashley”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages