WWEWWE PPV

*SPOILER* Planul pentru titlul Universal la WWE Hell in a Cell 2021

După spusele lui Dave Meltzer, Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Rey Mysterio la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an.

Acest meci a fost indicat săptămâna trecută la SmackDown când Reigns a intervenit în meciul pentru titlurile Tag Team dintre Mysterios și The Uso. „The Big Dog” i-a atacat pe Rey și Dominik Mysterio pentru a-i împiedica să obțină o nouă victorie contra lui Jimmy și Jey.

În ultimele săptămâni, Roman și Jey au încercat să-l convingă pe Jimmy să se alăture stable-ului lor, dar Jimmy a fost reticent în a face acest lucru până acum. WrestlingNews.co a raportat în urmă cu câteva săptămâni că planul este ca Jimmy să îl urmeze pe fratele său, cei doi câștigând în cele din urmă titlurile Tag Team din SmackDown.

WWE Hell in a Cell va avea loc duminică, 20 iunie 2021 și va fi ultimul eveniment care se va desfășura în ThunderDome din Tampa, FL.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !