WWEWWE PPVWWE SmackDown

*SPOILER* Planul pentru Roman Reigns în postura de heel alături de Paul Heyman

După cum ați putut vedea la SmackDown-ul din această săptămână, Roman Reigns și-a unit forțele cu Paul Heyman. Oficialii au mai indicat acest lucru în trecut, atunci când Reigns avea feud cu Brock Lesnar, dar Vince McMahon nu a vrut să-l facă heel pe „The Big Dog” în acel moment.

Ceea ce s-a întâmplat la finalul SmackDown-ului de seara trecută, indică faptul că Reigns a devenit în mod oficial heel. După cum am raportat weekend-ul trecut, planul este ca Roman să primească un avantaj pentru personajul său. Deși va avea postura de heel, oficialii consideră că Reigns va fi privit cu ochi buni de către fani, având o reacție pozitivă din partea lor când vor reveni la show-uri. Pentru Roman Reigns, a fost ultimul babyface turn, acum se va axa pe personajul heel pentru a ajunge la un nivel mai înalt decât John Cena.

Roman Reigns trebuia să înceapă acest chiar la WrestleMania 36, obținând victoria foarte rapid în fața lui Goldberg și câștigând titlul Universal. Acest plan a fost schimbat, atunci când Reigns a decis să plece de la WWE TV datorită temerii de Covid-19.

Bray Wyatt este programat să-și apere titlul Universal într-un Triple Threat Match conta lui Roman Reigns și Braun Strowman la WWE Payback în această duminică noapte. Surse din companie au relatat că planul este ca „The Big Dog” să plece cu centura Universală în urma respectivului meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !