WWEWWE PPV

*SPOILER* Planul pentru Main Event-ul de la WWE Hell in a Cell 2020

După luni de build-up, feud-ul dintre Sasha Banks și Bayley va culmina cu un meci de tipul Hell in a Cell la Pay-Per-View-ul cu același nume.

WrestleVotes raportează că Banks vs. Bayley este Main Event-ul planificat pentru evenimentul HIAC din acest an. Aceasta ar fi a doua oară când Sasha se luptă pentru titlu într-un meci Hell in a Cell. Primul ei meci de acest gen a fost la PPV-ul din 2018, împotriva lui Charlotte Flair. Respectivul meci a fost primul Hell in a Cell cu dive.

Sasha Banks și Bayley s-au mai confruntat în trecut, dar acesta ar fi primul feud exclusiv între ele în Main Roster. De asemenea, cele două s-au luptat în 2015 la NXT TakeOver: Brooklyn într-un meci pe care mulți îl consideră unul dintre cele mai bune meciuri din istoria NXT. În plus, acel meci a dus NXT-ul la un alt nivel, de la un simplu brand de dezvoltare, la un brand care poate fi comparat cu RAW și SmackDown.

WWE nu a anunțat încă niciun meci pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din această lună, dar având în vedere direcția storyline-urilor, primele 3 meciuri de pe card-ul show-ului ar fi:

SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell Match
Bayley (c) vs. Sasha Banks

Universal Championship Match
Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Bray Wyatt

WWE Championship Hell in a Cell Match
Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !