WWE SmackDown

*SPOILER* pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare

După ce episodul SmackDown-ului din această săptămână a fost difuzat pe FOX, WWE a înregistrat meciuri și segmente pentru ediția show-ului albastru de săptămâna viitoare (24 decembrie) în Chicago, Illinois, la Allstate Arena. Mai jos aveți câteva *SPOILERE*:

Sami Zayn, a câștigat un meci de tipul 12 Days of Christmas Gauntlet pentru determinarea noului pretendent la titlul Intercontinental. Campionul Shinsuke Nakamura, a comentat meciul. În final, Sami, l-a eliminat pe Ricochet și astfel a obținut victoria. Ceilalți participanți ai meciului au fost Drew Gulak, Mansoor, Eeik, Ivar, Shanky, Jinder Mahal, Sheamus, Cesaro, Angel și Humberto. Zayn se va înfrunta cu Nakamura la Pay-Per-View-ul WWE Day 1.

Campioana feminină din SmackDown, Charlotte Flair, și-a păstrat titlul, învingând-o pe Toni Storm prin pinfall.

The New Day & Drew McIntyre i-au învins pe The Usos & Madcap Moss într-un meci de tipul Miracle on 34th Street Figh. Finalul meciului a venit după ce McIntyre a făcut pin-ul pe Moss în urma unui ”Claymore Kick”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !