Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

*SPOILER* Otis nu va face cash-in pe Braun Strowman

Otis este câștigătorul meciului Men’s Money in the Bank Ladder din acest an, dar nu va face cash-in pe campionul Universal Braun Strowman.

În timpul unui interviu pentru Digital Spy, la începutul săptămâni trecute, Otis a spus că dacă va câștiga servieta Money in the Bank, va face cash-in pe campionii Tag Team din SmackDown.

„În cazul în care voi câștiga servieta, mă voi îndrepta alături de colegul meu, Tucker, către titlurile Tag Team. Nu cred că există o regulă după ce titlu poți să mergi, așa că titlurile Tag Team sunt ținta mea. Vom face cash-in cu succes iar după rămâne de văzut ce se va întâmpla.”

Meciurile Money in the Bank Ladder au fost înregistrate în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că Otis știa deja că a câștigat servieta atunci când a făcut această declarație.

Dacă planurile nu se schimbă, se pare că vom avea parte de un meci între Heavy Machinery vs. The New Day pentru titlurile Tag Team în viitorul apropiat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages