Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPVWWE RAW

*SPOILER*: Motivul pentru care Goldberg, a apărut la RAW-ul din această săptămână

După cum s-a putut vedea la RAW-ul din această săptămână, Goldberg, a apărut într-un segment ”Live de acasă” pentru a se adresa lui Bobby Lashley. Hall of Famer-ul companiei a vorbit în mod special despre momentul în care Lashley i-a atins fiul la Pay-Per-View-ul SummerSlam. Goldberg, a spus că îl va răni pe Bobby ”foarte rău” și că ar putea chiar să-l ”omoare”. Un rematch între Goldberg vs. Lashley nu a fost încă anunțat, dar este destul de evident că meciul dintre cei doi va avea loc la Crown Jewel luna viitoare în Arabia Saudită.

InRing.ro, a relatat luna trecută că Goldberg vs. Bobby Lashley este unul dintre meciurile importante planificate pentru evenimentul Crown Jewel care va avea loc joi, 21 octombrie 2021 în Arabia Saudită și va fi transmis pe Peacock.

Rematch-ul a fost stabilit la SummerSlam în luna august a acestui an, când fiul lui Goldberg, Cage, i-a sărit în spate lui Lashley, deoarece fostul campion WWE îl atacase pe Goldberg cu un scaun de oțel. Bobby, fără să observe pe cine are în spate, l-a prins pe Gage în ”The Full Nelson”.

Un alt meci anunțat deja pentru PPV-ul Crown Jewel este cel dintre Roman Reigns vs. Brock Lesnar pentru titlul Universal. Povestea din spatele acestui meci este că ”Tribal Cheif” are îndoieli cu privire la loialitatea lui Paul Heyman.

Într-o altă ordine de idei, Andrew Zarian, a raportat recent că turneele ”King of the Ring” și ”Queen of the Ring” vor avea loc în octombrie, iar finalele acestora se vor desfășura în cadrul evenimentului Crown Jewel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages