Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILER Major* Planurile WWE pentru Roman Reigns la Clash at the Castle

Vinerea aceasta la SmackDown, Campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns va sărbători 2 ani de supremație, dar uluitorul său title run s-ar putea apropia de sfârșit. WrestleVotes raportează că au existat discuții ca Reigns să renunțe la unul sau la ambele titluri. În exprimare WrestleVotes a folosit cuvântul ”title(s)”, deci este posibil ca ”Tribal Cheif” să piardă doar o centură.

Prin intermediul unui tweet, WrestleVotes a precizat următoarele:

„Pentru prima dată după mult timp, au existat câteva discuții creative despre faptul ca Roman Reigns să renunțe la titluri. Ni s-a spus că au fost propuse mai multe idei celor care se ocupă de Pay-Per-View-ul Clash at the Castle din această sâmbătă în Cardiff. Ar trebui să fie o săptămână interesantă înainte de evenimentul respectiv.”

Compania i-a acordat lui Roman push masiv pentru a fi unul dintre cei mai mari campioni ai tuturor timpurilor cu ideea de a-l face mai puternic decât a fost vreodată pentru meciul său cu The Rock la WrestleMania. De când Reigns a unificat centurile la începutul acestui an în cadrul Mania 38, planul oficialilor a fost întotdeauna să împartă titlul WWE și Universal, motiv pentru care ”Tribal Cheif” încă deține ambele centuri, iar compania nu a creat niciodată un titlu nou, așa că ar putea lua unul de la el, astfel încât Drew McIntyre să-l poată apăra la Pay-Per-View-uri și Live Event-uri.

Celălalt motiv pentru care oficialii ar dori ca McIntyre să câștige este că vor ca eroul orașului natal care revine după mulți ani să încheie evenimentul cu o ”sărbătoare a câștigării titlului”. Rămâne de văzut dacă WWE va duce la sfârșit actualul plan. Atunci când Vince McMahon avea funcția de CEO, planurile se schimbau de multe ori pe parcursul săptămânii, dar dacă actualul plan este ca Drew să câștige titlu(rile), atunci pare puțin probabil ca planul să se modifice sub conducerea lui Paul ”Triple H” Levesque.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages