Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE NXT 2.0WWE PPV

*SPOILER* Main Event-ul planificat pentru WWE Survivor Series 2020

Retribution au avut primul lor meci ca stable în această săptămână la RAW și există planuri ca aceștia să fie implicați chiar în Main Event-ul Pay-Per-View-ului WWE Survivor Series din luna noiembrie.

PWInsider raportează faptul că Main Event-ul de la Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an va fi un meci între Retribution vs. Team WWE. Bineînțeles, mai este timp la dispoziție, așa că orice a fost planificat pentru Retribution va fi sistat timp de câteva săptămâni până pe 22 noiembrie, data evenimentului Survivor Series.

La RAW-ul de seara trecută, membrii principali ai Retribution (cu excepția unuia) au fost identificați deoarece fețele lor erau acoperite doar parițial. Mai târziu pe parcursul show-ului, trei dintre membrii masculini ai grupului au fost numiți Slapjack, T-Bar și Mace, ceea ce înseamnă că oficialii nu vor mai ține cont de istoria lor în NXT.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages