Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILER* Main Event-ul pentru WWE Elimination Chamber 2020

Un spot publicitar pentru Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din acest an, a fost difuzat în Philadelphia, în timpul Monday Night RAW-ului de seara trecută.

Conform reclamei, Main Event-ul de la Elimination Chamber îi va avea în prim-plan pe Roman Reigns, campionul Intercontinental Braun Strowman, Daniel Bryan, Shinsuke Nakamura, King Corbin și Robert Roode. Câștigătorul meciului Elimination Chamber respectiv, îl va confrunta pe campionul Universal la WrestleMania 36 în Tampa, Forida.

Practic, câștigătorul acelui meci se va înfrunta cu Goldberg sau „The Fiend” Bray Wyatt, în funcție de care va fi rezultatul meciului de la WWE Super ShowDown în Arabia Saudită.

WWE Elimination Chamber va avea loc duminică, 8 martie, la Wells Fargo Center din Philadelphia, PA. Acesta este ultimul Pay-Per-View înainte de cel mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages