Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

*SPOILER* Mai multe meciuri planificate pentru WrestleMania 37, Vince McMahon nedecis cu privire la meciul pentru titlul WWE

Card-ul pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 începe să prindă contur, dar Vince McMahon încă nu a decis ce vrea să facă cu titlul WWE deținut de către Drew McIntyre.

WrestleVotes raportează că, în cadrul celei mai recente ședințe creative pentru WrestleMania, au fost planificate următoarele meciuri:

  • Edge vs. Roman Reigns pentru titlul titlul Universal
  • Bianca Belair vs. Sasha Banks pentru titlul feminin din SmackDown
  • Randy Orton vs. Bray Wyatt
  • Un meci Tag Team în care să fie implicat Bad Bunny

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că, meciul Tag Team al lui Bad Bunny va fi alături de Damian Priest împotriva lui The Miz și John Morrison.

WrestleVotes menționează că restul card-ului a fost, de asemenea, decis, inclusiv meciul pentru centura WWE. În RAW, singurul superstar care a fost protejat mai mul decât celălalte este Bobby Lashley, astfel încât ar putea fi cel care va primi o șansă la titlul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages