Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*SPOILER* Finalul a două meciuri de top de la WWE Crown Jewel 2021

Dave Meltzer, a oferit detalii despre două dintre cele mai importante meciuri planificate pentru revenirea WWE la Madison Square Garden duminică, 26 decembrie 2021 când va avea loc house-show-ul anual de sărbători.

Meltzer, a spus că este în plan un meci între Big E vs. Bobby Lashley pentru titlul WWE și unul între Becky Lynch vs. Bianca Belair. Dave, nu a menționat dacă meciul dintre Lynch și Belair va fi pentru titlul feminin din SmackDown, dar dacă așa este, atunci ar însemna că probabil Becky își va păstra centura la Pay-Per-View-ul Crown Jewel, unde este programată să o apere contra lui Sasha Banks și Bianca într-un meci de tipul Triple Threat.

În urma promovării meciului dintre Big E vs. Lashley pentru centura WWE la house-show-ul din MSG, este clar că Big E își va păstra titlul la evenimentul din Arabia Saudită, ceea ce este logic din moment ce Drew McIntyre a fost mutat în brand-ul albastru iar centura Universală se află acolo.

WWE Crown Jewel va avea loc joi, 21 octombrie 2021 în Arabia Saudită, și va fi difuzat pe Peacock începând cu ora 12pm.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages