Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

*SPOILER* Echipă de top din RAW va fi prezentă la SmackDown

PWInsider relatează că membrele stable-ului Damage CTRL, campioanele Tag Team feminine, Iyo Sky și Dakota Kai vor fi prezente la SmackDown-ul din această seară. Oficial, ele fac parte din brand-ul roșu (RAW), dar din moment ce sunt campioane, vor apărea în ambele show-uri deocamdată. De asemenea, s-a menționat că Sky, Kai și Bayley fac parte din planurile creative ale Smack.

Până acum, singurul lucru anunțat pentru episodul show-ului albastru din seara aceasta este un meci Fatal 4-Way Tag Team pentru a determina pretendenții #1 la titlurile Undisputed Tag Team. Meciul se va disputa între The New Day, The Street Profits, Alpha Academy și Los Lotharios.

Probabil că vom afla mai multe în orele următoare, deoarece compania începe buildup-ul pentru Pay-Per-View-ul Extreme Rules.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages