WWEWWE PPV

*SPOILER* Divă de top din WWE ar putea reveni la WrestleMania 37

Fosta campioană feminină din RAW, Becky Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV de când a anunțat că este însărcinată anul trecut. Acum se pare că revenirea ei în acțiune ar putea fi mai rapidă decât se aștepta.

Președintele WWE, Nick Khan, a declarat recent că Lynch va reveni în curând în companie. Ei bine, întoarcerea ei ar putea să aibă loc chiar la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 din acest weekend.

În timpul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Newsletter, s-a raportat că planul pentru Becky Lynch, presupune conducerea unui camion până în incinta stadionului Raymond James pentru un segment de talk-show cu Bayley. Acest lucru ar putea explica de ce Bayley nu se află pe cardul de la WrestleMania 37 în niciuna dintre nopți, chiar dacă este o divă de top.

„Este posibil ca la WrestleMania 37 să avem un segment de tip talk-show cu Bayley unde își va face apariția și Becky Lynch care ar conduce un camion până în incinta stadionului. Ni s-a transmis că acesta este planul acum. De asemenea, așa se expică absența lui Bayley de pe cardul evenimentului, mai ales că a avut un an foarte bun în divizia feminină.”

Trebuie să menționăm faptul că, Lynch a mai condus un camion în timpul intrării sale la WrestleMania 36. Rămâne de văzut dacă istoria se va repeta iar Becky Lynch chiar va reveni în acest weekend la WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !