News

Soția lui Kevin Owens, a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19

De la începutul pandemiei Covid-19, Kevin Owens a sfătuit oamenii să rămână în siguranță și să-și ia măsurile de precauție corespunzătoare. Din păcate, soția lui, Karina, a spus prin intermediul unui story pe Instagram că a ieșit pozitiv la testul pentru temutul virus, iar fiul ei Owen a început să aibă simptome.

„Covid-ul a intrat în casa noastră. Am fost testată pozitiv, dar și Owen a început să aibă simptome. Oameni, vă rugăm faceți-vă vaccinul. Simptomele mele sunt ușoare (Febră și Dureri de Corp). Cunosc multe persoane care și-au făcut rapelul și au fost cam asintomatice când s-au infestat din nou recent.”

Îi dorim Karinei și lui Owen însănătoșire grabnică. Kevin, tocmai ce a lucrat pa Pay-Per-View-ul WWE Day 1 și la RAW-ul de după acesta.

Vara trecută, Kevin Owens, era nemulțumit de măsurile de precauție luate în WWE pentru Covid-19. El a avut o discuție cu Vince McMahon și i-a spus că nu va lucra la înregistrările show-urilor TV în timpul focarului și a lipsei măștii. În cele din urmă, McMahon a impus purtarea măștii, iar Owens s-a întors la muncă câteva săptămâni mai târziu, când a simțit că este în siguranță.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !