WWE

Sonya Deville, vorbește despre relația ei cu Ronda Rousey

Sonya Deville și Ronda Rousey au venit în WWE din MMA. În trecut, Rousey și Deville au avut un schimb dur de replici pe Twitter, ceea ce a făcut ca mulți să creadă că cele două nu se înțeleg. În timpul unui interviu pentru talkSPORT, Sonya a infirmat zvonurile cu privire la orice neînțelegere pe care o are cu Ronda, menționând că relația lor este una bună.

„Avem o relație bună. Am lucrat puțin împreună la Total Divas, a fost bine.”

Ronda Rousey, nu a mai fost văzută în WWE de la WrestleMania 35, unde a pierdut titlul feminin din SmackDown într-un meci de tipul Triple Threat împotriva lui Becky Lynch și Charlotte Flair. Sonya Deville, a dezvăluit motivul pentru care vrea să se confrunte cu Rousey dacă aceasta se va întoarce vreodată în ring-ul WWE.

„Ronda, este cu siguranță persoana cu, care aș dori să mă lupt dacă se întoarce. O fac să regrete că m-a numit pasionată de MMA. Ironic este că eu am venit din MMA în WWE la fel cum a făcut-o și ea, nu am avut amândouă același hobby?”.

Deville, nu a mai concurat într-un meci individual în WWE de la SummerSlam 2020, unde a pierdut meciul de tipul ”Loser Leaves WWE” în fața lui Mandy Rose.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !