Sustineti InRing.Ro
WWE

Situația lui Cody Rhodes în WWE s-a schimbat, nu a semnat niciun contract

În ultimele zile, au existat multe rapoarte contradictorii despre situația lui Cody Rhodes în WWE, ca în final să se ajungă la concluzia că el ar putea să nu mai revină în companie.

Vă reamintim că Bodyslam.com a raportat săptămâna aceasta că discuțiile dintre Rhodes și WWE ”au eșuat”, dar Dave Meltzer a declarat în cursul zilei de ieri că, în urmă cu câteva zile, Vince McMahon era de părere că lucrurile sunt bune în acest sens.

De asemenea, RingsideNews a relatat, prin intermediul unui membru titular al echipei creative, că Rhodes a fost programat pentru WrestleMania 38.

Acum, Dave Meltzer a spus următoarele lucruri pe Twitter: ”Schimbare definitivă în ceea ce privește statutul lui Cody Rhodes în WWE. Echipa creativă a fost anunțată aseară.”

Meltzer a explicat apoi într-o postare pe forumul F4W: ”Echipei creative i s-a spus aseară să schimbe statutul lui Cody din sigur în incert.”

Writer-ul F4W, Ryan Frederick și-a spus părerea despre cele întâmplate:

”Este destul de evident că Rhodes a primit o ofertă mare din partea WWE când contractul său cu AEW s-a încheiat, iar după anunțul că a părăsit AEW, oferta inițială pe care a primit-o a fost retrasă și i s-a făcut alta mai slabă. Fapt care l-ar fi făcut să-și schimbe decizia. Sigur Vince McMahon are de-a face cu asta. De asemenea, Cody și-a pierdut influența când a fost făcut anunțul plecării sale din AEW.”

În acest moment, nu pare că mai este posibilă o revenire a lui Cody în WWE. Dacă într-adevăr așa este, atunci s-ar putea întoarce la AEW sau va merge în altă parte. Cert este că Rhodes nu a semnat un contract cu WWE. Rămâne de văzut cum va evolua această situație.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages