Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Shinsuke Nakamura indică că nu este fericit în WWE

Shinsuke Nakamura este un fost campion NXT, dar nu a atins țelurile pe care unii le așteptau în Main Roster. Dacă vă gândiți că japonezul este fericit în compania lui Vince McMahon, vă înșelați, deoarece el nu a afirmat niciodată acest lucru până acum.

Un fan a comentat la o postare recentă pe contul de Instagram a lui Shinsuke, spunându-i să părăsească WWE. Postarea este un clip video în care Nakamura ținea un promo despre Apollo Crews.

A urmat un alt fan care a comentat: „Este fericit. Denine precaut și lucrează într-un stil mai sigur. Da, ar fi minunat să-l văd din nou lucrând altundeva, dar asta nu se va întâmpla.”

„The King of Strong Style”, a clarificat lucrurile în această privință. Părea să indice că nu este mulțunit de comentariul respectiv.

„Cine a spus că sunt fericit? Nu credeți altceva în afară de ceea ce afirm eu.”

Rămâne de văzut ce decide să facă Shinsuke Nakamura în continuare cu cariera sa. Are multe abilități, dar nu a primit push-ul în WWE pe care unii fani îl așteaptă. Acest lucru ar putea fi foarte interesant data viitoare când contractul lui Shinsuke va fi negociat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages