Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Shinsuke Nakamura, ar putea să simtă că WWE îi risipește talentul

Shinsuke Nakamura, și-a făcut un nume în NJPW, unde a fost ”The King of Strong Style” și prezentat drept unul dintre cei mai buni luptători profesioniști din lume. În cele din urmă, a semnat cu WWE și a avut o carieră decentă în compania lui Vince McMahon până acum. Se pare că Nakamura ar putea considera că WWE îi irosește talentul.

Nakamura, s-a alăturat Pro Wrestling-ului acum 19 ani și de atunci este un superstar full-time. Mulți fani consideră că Shinsuke nu este folosit atât de bine pe cât ar trebui să fie în WWE.

La începutul acestei luni, Kurt Angle, a spus într-un interviu că Shinsuke Nakamura ar trebui să fie la cu totul un alt nivel în WWE, având în vedere cât de priceput este.

Recent, Shinsuke Nakamura, a apreciat postarea site-ului Ringside pe Twitter în care Angle a spus acele lucruri despre el. Având în vedere acest lucru, putem presupune că japonezul crede că este risipit în WWE.

În prezent, Nakamura, este campion Intercontinental, câștigând titlul în luna martie a acestui an. Rămâne de văzut dacă Shinsuke va primi în viitor un push la nivel de Main Eventer.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages