Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Shelton Benjamin infirmă zvonurile concedierii sale din WWE

Shelton Benjamin a fost unul dintre cei mai buni performeri din WWE în timpul Agression Era. Benjamin a debutat în compania lui Vince McMahon acum 20 de ani, devenind un superstar consecvent și de bază pentru Monday Night RAW.

Fostul campion Intercontinental a postat un mesaj pe Twitter în care a infirmat zvonurile conform cărora a fost concediat din WWE.

”Nu am fost concediat de WWE. Evident, nu știu de unde a apărut acest zvon fals (probabil de la Mia Yim), dar celor cărora le-a păsat vă mulțumesc, însă în acest moment preocupările dumneavoastră sunt inutile.”

Shelton a revenit în WWE acum 5 ani, după o absență de 7 ani. Când s-a întors, el a făcut parte din brand-ul albastru (SmackDown), formând o echipă cu Chad Gable, care a ținut doar un an.

Benjamin a fost mutat în RAW la Draft-ul din 2019. Acesta s-a alăturat stable-ului The Hurt Business, format din fostul campion WWE Bobby Lashley și Cedric Alexander (cu MVP ca manager) în 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages