Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Shelton Benjamin este în afara ring-ului datorită unei accidentări

Superstarul WWE, Shelton Benjamin, a anunțat că este în afara acțiunii datorită unei accidentări. El nu a precizat prejudiciul și nici cât timp va lipsi din ring, dar a spus că intenționează să muncească din greu pentru a reveni mai bun decât înainte. Declarația acestuia a fost făcută prin intermediul unui tweet:

„Pentru a doua oară în cariera mea, o accidentare mă ține pe tușă. Mă voi întoarce în curând. Între timp, voi munci pentru a reveni mai bun decât eram înainte de micul meu eșec. Ne vedem curând!”

Benjamin a lucrat în câteva meciuri anul acesta, în principal în meciuri Tag Team alături de Cedric Alexander la Main Event. Ultima dată când fanii l-au văzut pe Shelton Benjamin în acțiune a fost la meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal, în timpul ultimului SmackDown înainte de WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages