Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main Event

Shelton Benjamin a revenit în ring

Se pare că Shelton Benjamin a revenit în acțiune, el lucrând luni la înregistrările show-ului WWE Main Event. Benjamin a avut un meci clasic împotriva lui Akira Tozawa. Meciul va fi difuzat mâine.

Fostul campion Intercontinental a fost ținut pe tușă din luna aprilie datorită unei accidentări, el anunțând accidentarea o lună mai târziu, însă nu a precizat amploarea sau tipul prejudiciului suferit.

Ultimul său meci la WWE TV fusese în cadrul SmackDown-ului, înainte de WrestleMania 38, unde a participat la Andre The Giant Memorial Battle Royal. De asemenea, Shelton forma o echipă cu Cedric Alexander.

La RAW-ul din această săptămână, MVP a spus că The Hurt Business nu mai există și s-a înfruntat cu Alexander într-un meci clasic. Este posibil ca oficialii să-i reunească din nou pe Cedric și Benjamin, având în vedere că, compania nu a făcut prea multe lucruri cu niciunul dintre ei de când i-au despărțit de MVP și Bobby Lashley în aprilie anul trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages