Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Sheamus spune că a vrut să se confrunte cu altcineva la WrestleMania 37

La sfârșitul anului 2020 și respectiv la începutul acestui an, WWE făcuse un storyline lung cu Sheamus și Drew McIntyre, care a fost construit pe baza vieții reale, deoarece ei sunt prieteni apropiați în afara ringului.

După ce McIntyre a pierdut titlul WWE în urma cash-in-ului făcut de The Miz la Elimination Chamber, oficialii au vrut ca, cei doi prieteni să aibă un meci la Pay-Per-View-ul FastLane. Se pare că Sheamus și Drew s-au stăduit ca meciul final din feud-ul lor să aibă loc la WrestleMania 37, dar compania avea alte planuri.

Sheamus și McIntyre au vorbit despre acest lucru în timpul unui interviu pentru BT Sports. Sheamus, a declarat:

„Da, chiar speram să lucrăm la WrestleMania. Acolo am simțit că feud-ul ar trebui să atingă punctul culminant, „rivalitatea” dintre noi ar fi trebuit să se încheie la Mania. Ne-am străduit cât am putut, am făcut-o amândoi, pentru ca asta să se întâmple, dar dacă trebuie să faci altceva, atunci fă-o în cel mai bun mod posibil.”

McIntyre a spus: „Dacă vedeți promo-ul dinaintea meciului nostru, observați că acesta a fost demn de WrestleMania. Această poveste, această poveste reală pe care o aveam…putem reveni, avem ediția WrestleMania de anul viitor și ne vom revanșa în fața fanilor, o vom face din nou, însă a fost cu siguranță o dezamăgire pentru noi, va trebui să o facem din nou.”

Drew McIntyre a pierdut împotriva campionului WWE, Bobby Lashley, în timp ce Sheamus l-a învins pe Matt Riddle pentru centura United States la WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages