Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Sheamus și iubita lui s-au logodit

Sheamus i-a adresat marea întrebare iubitei sale Isabella Revilla, cu, care este împreună de multă vreme. Fericitul eveniment a avut loc la Cliffs Of Moher, care se întinde de-a lungul coastei vestice a Atlanticului din Irlanda, în County Clare.

Superstarul din WWE a avut o săptămână liberă, deoarece compania a înregistrat ultimul episod al RAW-ului în ThunderDome săptămâna trecută. Revilla a împărtășit acest unic moment cu urmăritorii ei de pe Instagram, cărora le-a spus:

„Când eram tânără doream să plec în Irlanda și le spuneam oamenilor că îmi doresc să fac asta pentru că „Dacă magia există, trebuie să fie în Irlanda”. Ei bine, există. Nu mi-aș putea imagina un alt loc mai magic pentru a spune DA. Nu mi-aș putea imagina o persoană mai bună cu care să-mi petrec viața. (Și nu m-am putut gândi la pantofi mai buni în care să te logodești decât Crocs)”.

Sheamus fusese scos din acțiune în luna mai, după ce și-a spart nasul într-un meci contra lui Humberto Carillo. El a revenit în ring la RAW-ul din această săptămână, unde s-a luptat cu Carillo.

Veteranul superstar al WWE a câștigat titlul United States după ce l-a învins pe Matt Riddle într-un meci la WrestleMania 37. Felicitări minunatului cuplu!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages