Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Sheamus, s-a operat din nou la nas

Sheamus, a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru a doua oară în acest an. În luna iunie, Sheamus, a avut două meciuri consecutive la RAW împotriva lui Ricochet și Humberto Carillo. Pe parcursul meciului cu Carillo, Sheamus a primit o lovitură puternică în nas ce a avut urmări crunte. Mai exact, ”The Celtic Warrior”, și-a spart nasul și a trebuit să fie operat. De atunci, el a purtat o mască la WWE TV pentru a-și proteja nasul cât timp se recuperează.

La Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules de duminica trecută, Sheamus, a lucrat într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul United States împotriva campionului Damian Priest și a lui Jeff Hardy. În timpul meciului, Sheamus, a încasat o lovitură puternică care l-a lăsat fără mască. Probabil că atunci și-a rănit din nou nasul.

De asemenea, la RAW-ul din această săptămână, Sheamus, a primit un rematch de tipul No DQ pentru centura U.S. ”Marele Alb”, a anunțat pe Twitter faptul că a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a remedia ”daunele” suferite:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages