WWE

Sheamus îl trolează pe John Cena în mediul online

Se pare că Sheamus a decis să se distreze pe seama lui John Cena. Campionul United States a postat pe Twitter o fotografie cu el și Cena din 2019, atunci când a încercat rutina unui antrenament al lui Cena pentru o singură zi. Rutina conținea stretching, metoda barbell snatch și altele.

Un video cu respectivul antrenament a fost publicat pe canalul de YouTube al lui Sheamus „Celtic Warrior Workouts”. În descrierea fotografiei de pe Twitter, Sheamus a spus: „Iată o imagine cu cel mai bun campion United States și John Cena.”

Desigur, Cena a deținut titlul United States de 5 ori, în timp ce Sheamus este la al 3-lea Title Run de genul, după ce l-a învins pe Riddle la WrestleMania 37.

John Cena și Sheamus au lucrat mult timp împreună în ring, Sheamus devenind pentru prima dată campion WWE după ce l-a învins pe Cena în cadrul Pay-Per-View-ului TLC 2009 într-un meci de tipul Tables.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !