WWEWWE 205 LiveWWE SmackDown

Sheamus dezvăluie ce look trebuia să aibă inițial când a revenit în WWE

Sheamus a revenit recent la WWE TV, cu un look pe care fanii erau obișnuiți să-l vadă. În comparație cu alți wrestleri, acum fanii pot spune că el are un aspect unic.

Acesta a revenit la look-ul precedent pe care l-a avut în 2009 când a debutat în WWE, după 4 ani. Într-un interviu pentru talkSPORT, Sheamus a dezvăluit schimbarea pe care și-o doreau oficialii asupra aspectului său. Inițial, el trebuia să aibă un echipament cu bretele și o mică mustață.

”Mate, am primit o listă din partea echipei de creație, și trebuia să am o mică mustață, echipament cu bretele și părul dat pe o parte. Arătam aproape ca Jack Gallagher din 205 Live, și le-am spus: ”Avem deja un wrestler care arată așa în prezent, nu?” Dacă aș avea un astfel de aspect, aș fi terminat. Cu siguranță nu aș fi primit un feedback pozitiv din partea fanilor…acest look i-ar fi plăcut doar bunicii mele! Ar fi fost groaznic.”

Se pare că Sheamus decis să revină la aspectul lui original pentru a-și contura mai bine noul gimmick. Acesta este de părere că look-ul lui de Celtic Warrior a prins foarte bine la public și a decis să schimbe lucrurile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !