Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Sheamus atinge un nou target în WWE

Actualul campion United States, Sheamus, a atins un nou target în WWE. El a câștigat titlul U.S. după un meci împotriva lui Matt Riddle la WrestleMania 37 în aprilie, apoi și-a spart nasul. Accidentarea suferită l-a împiedicat pe Sheamus să-și apere centura timp de câteva săptămâni, dar cu toate astea, a lucrat în ring.

Este posibil ca fanii să fi omis acest lucru, însă WWE a anunțat pe Twitter și în timpul RAW-ului de seara trecută că în prezent, Sheamus este campion United States de peste 100 de zile.

La RAW-ul din această săptămână, Sheamus s-a înfruntat cu Damian Priest într-un meci de tipul Contender, adică dacă Priest câștiga meciul, primea un title-shot împotriva lui Sheamus în viitor. Bineînțeles, Priest a câștigat.

În prezent, nu se știe exact când va avea loc meciul pentru titlul U.S. între cei doi. WWE poate să-l pună pe card-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an, sau să îl păstreze pentru un viitor episod al RAW-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages