Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Shawn Michaels a fost promovat în funcția de Vicepreședinte WWE pentru dezvoltarea talentelor creative

Se pare că Shawn Michaels a fost avansat în WWE. După ce s-a retras din ring acum 12 ani, în urma înfrângerii de la WrestleMania 26 împotriva lui The Undertaker, HBK a decis să fie mai mult alături de familia sa și să se ocupe de alte lucruri, în timp ce, ocazional, a mai avut apariții la WWE TV.

Michaels a început să ajute la Performance Center la sfârșitul anului 2016, înainte de a deveni antrenor specializat pe finishare-uri alături de Terry Taylor un an mai târziu. În 2018, Hall of Famer-ul a început să lucreze în echipa creativa brand-ului NXT alături de Paul ”Triple H” Levesque, care avea decizia finală.

Shawn a preluat atribuțiile lui Triple H la NXT în 2021, când bunul său prieten a fost nevoit să lipsească din cauza problemelor serioase de sănătate. Acum, Brandon Thurston de la WrestleNomics relatează că Michaels a primit rolul de vicepreședinte al WWE pentru dezvoltarea talentelor creative.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages