WWEWWE PPV

Shane McMahon, revine în WWE

Este ”Road to WrestleMania”, ceea ce de obicei înseamnă că revin nume consacrate în WWE. Oficialii au în plan câteva surprize neanunțate pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble de mâine seară, dar se pare că cineva a fost dezvăluit chiar înainte de acest eveniment.

RingsideNews relatează că Shane McMahon va reveni la Rumble, PPV care se desfășoară în St. Louis. Ori de câte ori cineva precum Shane se întoarce la Royal Rumble, va lucra și la WrestleMania, însă nu a fost încă confirmat faptul că el va lupta la ediția Mania din acest an.

După cum am raportat anterior, Bad Bunny va participa în meciul Royal Rumble masculin. De asemenea, există zvonuri că Ronda Rousey și Kairi Sane vor fi implicate în meciul Rumble feminin.

Mai multe foste dive din WWE au fost confirmate deja pentru meciul respectiv. Acestea sunt: Kelly Kelly, The Bella Twins, Mickie James, Lita, Michelle McCool și Summer Rae.

Oficialii ar fi luat în calcul participarea unui ”superstar interzis” neașteptat în meciul Royal Rumble masculin. Nu se știe dacă aceste planuri s-au concretizat, dar așteptați-vă la câteva surprize în cadrul acestui show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !