AlumniWWE

Shane McMahon, nu se mai implică în WWE

WrestlingInc și Fightful Select raportează că Shane McMahon, a spus că nu se mai implică în WWE. S-a menționat că Shane, nu se mai află sub contract cu compania, dar oficialii îl consideră încă un superstar al industriei. De asemenea, el a fost văzut foarte rar participând la ședințe.

Nu se știe sigur ce înseamnă acest lucru cu privire la viitorul său în Pro Wrestling, însă nu este prima dată când se întâmplă asta. Shane, a mai plecat odată din WWE în 2009 și nu a mai revenit până în 2016. Odată cu întoarcerea sa, el a lucrat doar ca superstar neavând treabă cu management-ul. Se pare că, plecarea lui Shane în 2009 s-a produs datorită tatălui său Vince McMahon.

The Godfather, a relatat recent că Shane McMahon deține o afacere în California, așa că are altceva de făcut departe de ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !