Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Seth Rollins, vorbește despre atacul asupra lui la RAW-ul din această săptămână

Seth Rollins, a vorbit cu cei de la TMZ în aeroport la o zi după ce a fost atacat de un fan la RAW. Când a fost întrebat dacă s-a ”speriat” în acel moment, Rollins a spus: „Desigur, m-am speriat. Este înfricoșător, frate.”

După ce a fost pus la pământ, Seth a blocat loviturile fanului recalcitrant până la interveția echipei de securitate și a oficialilor WWE. Rollins, a discutat despre modul său de gândire în timpul incidentului.

„S-a întâmplat foarte repede, așa că în mare parte nu am reacționat, am sperat că echipa noastră de securitate va veni și își va face treaba, ceea ce a și făcut exemplar. Apoi, am încercat doar să mă detașez și să merg mai departe. Sper că toată lumea este bine.”

Seth, a râs la ideea că atacul individului a fost ”work” și nu script:

„Odată sărind asupra mea, am știut ce se întâmplă. Tipul mă tot urmărea cu privirea.”

Întrebat dacă a suferit vânătăi după ce a fost doborât de un individ masiv, Rollins a spus: „Nu, nu am răni grave. Nimic de genul ăsta. Eram în siguranță, știam să mă protejez. Totul este în regulă. Sper că toată lumea este bine.”

Seth Rollins, a refuzat să spună dacă intenționează să depună plângere împotriva lui Elisah Spencer: „Nu voi vorbi despre asta acum.”

De asemenea, Rollins, a fost întrebat dacă fanul ar trebui să primească interdicție pe viață la evenimentele WWE. Puteți urmări interviul integral mai jos.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages