Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Seth Rollins va lua o pauză din WWE?

Cei din WWE ar putea lua în calcul o posibilă pauză din partea lui Seth Rollins după ce acesta își incheie feud-ul actual cu Rey Mysterio. La finalul anului 2020, Rollins va deveni pentru prima dată tată. Becky Lynch este însărcinată și a trebuit să părăsească ring-ul pentru o perioadă. Se va întoarce, însă până atunci, Seth ar putea lua și el o pauză.

Cu toate acestea, Seth Rollins nu va pleca imediat de la WWE TV, el plănuiește să își ia concediu în perioada când se va naște copilul său. Zvonul cum că Rollins ar putea lua o pauză s-a răspândit recent. Unele surse spun că acest lucru ar putea să se întâmple, dar nimic nu este 100% sigur momentan.

De asemenea, Seth Rollins și-ar putea lua timp liber în perioada evenimentului Survivor Series, sau înainte de build-upul a 4 Pay-Per-View-uri importante care vor începe din luna Noiembrie. În plus, Rollins este respectat pentru munca depusă în backstage și nimeni nu se împotrivește pentru că a cerut timp liber. Rollins este încă prezent în fiecare săptămână la WWE TV ca unul dintre heel-urile de top din RAW. Ne vom bucura de prezenta lui Seth încă cel puțin o lună și jumătate. Să nu uităm că orice plan se poate schimba când vine vorba de WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages