Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Seth ”Freakin” Rollins va atinge un target impresionant la WrestleMania 38

Seth ”Freakin” Rollins a primit un push ca superstar de top încă de când a debutat în Main Roster ca membru al The Shield alături de Dean Ambrose (Jon Moxley) și Roman Reigns. După un run dominant cu acest stable, Rollins a evoluat ca superstar individual înainte de a face cash-in pentru a câștiga primul său titlu WWE la WrestleMania 31.

Conform CageMatch, Seth va avea cel de-al 100-lea meci la un Pay-Per-View în cadrul WrestleMania 38 la începutul lunii aprilie, pe AT&T Stadium, deoarece în prezent a lucrat în 99 de meciuri la PPV făcând parte din Main Card. Acestea nu includ Pre-Show-urile, cum ar fi Kickoff-ul Money in the Bank 2013.

Rollins se numără printre cele 15 superstaruri care au atins acest target, deoarece acum este la egalitate cu Christian având 99 de meciuri și în spatele lui Jeff Hardy care are 102 meciuri. Randy Orton deține recordul cu 179 de meciuri.

În acest moment, Seth ”Freakin” Rollins nu se află încă într-un meci la Mania 38, deoarece echipa creativă a WWE păstrează storyline-urile fluide pe lângă meciurile de top deja confirmate.

La episodul RAW-ului din data de 7 martie 2022, Rollins va face echipă cu Kevin Owens într-un meci de tipul Triple Threat împotriva RK-Bro și a campionilor Tag Team Alpha Academy pentru respectivele titluri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages