Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Seth Rollins, trebuia să participe în meciul Royal Rumble masculin din acest an

WWE a organizat Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an sâmbăta trecută, dar s-au întâmplat multe lucruri în backstage. Au fost făcute multe schimbări pe parcursul zilei pentru a se ajunge la rezultatul final pe care toată lumea l-a văzut în St. Louis.

Se pare că Shane McMahon a fost producătorul și scenaristul principal al meciului Rumble masculin, făcând mai multe schimbări pentru a se favoriza.

Un membru al echipei creative a relatat că, la un moment dat, planul era ca Seth Rollins să participe în meciul Royal Rumble masculin. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce Rollins a primit toate acele lovituri de scaun de la Roman Reigns în meciul lor de deschidere a show-ului.

S-a menționat că Rumble-ul s-a tot modificat pe parcursul zilei pentru că oamenii continuau să se plângă la Vince McMahon. La un moment dat, Shane l-a vrut pe Seth în meci. A fost remarcat faptul că acest lucru ”nu avea sens”, deoarece Brock Lesnar urma să intre în meci.

De asemenea, superstarurile au fost informate la începutul zilei că Lesnar va fi participantul surpriză care va câștiga meciul. Meciul Rumble masculin a părut puțin dezonorant anul acesta deoarece a existat o adevărată tevatură în backstage până s-a finalizat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages