WWEWWE SmackDown

Seth Rollins, răspunde la afirmațiile lui John Cena despre el făcute în timpul promo-ului de la SmackDown-ul de săptămâna trecută

La ediția SmackDown-ului din 13 august, a avut loc un promo reciproc între John Cena și Campionul Universal Roman Reigns pentru a-și clădii meciul lor de la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

În timpul acestuia, Cena a spus că Reigns l-a alungat pe Dean Ambrose din companie și a distrus cariera lui Seth Rollins. Segmentul ar fi fost nescriptat și fără repetiții. Rollins a fost întrebat despre aceste afirmații pe parcursul unei conferințe de presă recente. Iată ce a spus:

„Am râs foarte copios în timpul promo-ului. Lui John Cena îi place să facă ocazional astfel de afirmații, dacă te uiți la istoria promo-urilor sale în ring, mai ales la cele reciproce pentru meciuri importante. Îi place să întreacă măsura. Singurul lucru care mi-a atras atenția a fost faptul că Roman Reigns a fost în vreun fel responsabil pentru mine și pentru cariera mea. Nu este cazul de așa ceva. Roman Reigns nu-mi dictează ceea ce fac în ring, niciodată nu s-a întâmplat și, niciodată nu o să fie așa. Reigns nu controlează eșecurile sau succesele mele. El nu poate avea autoritate în fața mea, la fel cum nu mă poate distruge. Deci, cred că asta a fost singura parte din promo care m-a distrat…nu sunt de acord cu asta și nu-mi place ca John Cena să mă perceapă așa. Asta e treaba lui, el trebuie să-mi folosească numele pentru a-și „umfla” povestea, este în regulă. Acesta este stilul său. Aș face același lucru dacă aș avea acceași importanță ca el. Asta este natura business-ului. Așa vindem bilete și prin asta îi facem pe oameni să vorbească.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !