WWEWWE SmackDown

Seth Rollins, l-a menționat pe Jon Moxley în timpul SmackDown-ului din această săptămână

Seth Rollins, l-a menționat pe Jon Moxley în timpul SmackDown-ului de seara trecută. Pe parcursul segmentului de deschidere a show-ului, Rollins i-a spus lui Roman Reigns că The Usos îl sprijină pe ”Tribal Cheif” la fel cum a făcut-o el (Seth) și Mox în The Shield.

A fost interesant faptul că a făcut referire la ”Mox” și nu la ”Dean Ambrose”, deoarece de obicei WWE menționează persoane care sunt sub contract, nu cele care lucrează în alte promoții. Probabil că acea referire la Mox a fost aprobată de Vince McMahon.

Segmentul s-a încheiat cu un meci care a avut loc mai târziu în cadrul show-ului. Rollins a făcut echipă cu Kevin Owens împotriva lui Jimmy și Jey Uso. Dacă Seth și Owens câștigau meciul, atunci The Usos nu aveau voie să stea la marginea ring-ului în timpul meciului pentru titlul Universal la Royal Rumble. În caz contrar, Reigns va primi timp liber până la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !