Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Seth Rollins își va lua concediu

Unul dintre superstarurile de top ale WWE-ului își va lua puțin timp liber. Seth Rollins, care este unul dintre punctele de atracție ale SmackDown-ului, este de așteptat să ia o pauză după Pay-Per-View-ul Survivor Series. Perioada liberă cerută de Rollins se datorează faptului că va deveni tată pentru prima dată.

Logodnica lui Seth, Becky Lynch, va naște luna viitoare, așa că Rollins va rămâne acasă câteva săptămâni. Data exactă a nașterii nu este cunoscută și nu se știe cât timp va fi absent Seth, dar acest lucru poate fi de bun augur pentru storyline-ul WWE, deoarece sunt implicați mai mulți protagoniști în drama familiei Mysterio-Rollins-Murphy.

Storyline-ul pare să indice faptul că Rollins manipulează totul, dar săptămâna trecută Murphy părea să sugereze că îl poate manipula pe Rollins.

Este de așteptat ca povestea să nu se încheie cel puțin până la sfârșitul lunii decembrie sau ianuarie, deoarece segmentele atrag rating-uri importante. Până in ianuarie (sau mai devreme), Seth Rollins ar trebui să revină pentru a se implica în ceea ce au planificat oficialii cu famila Mysterio și Murphy.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages