Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Seth Rollins, explică de ce WWE a pus capăt storyline-ului dintre The Shield și CM Punk

Seth Rollins, a dezvăluit recent că WWE a încheiat storyline-ul dintre The Shield și CM Punk datorită debutului impresionant al respectivului stable. The Shield (Dean Ambrose, Rollins și Roman Reigns) au debutat în Main Roster la Pay-Per-View-ul Survivor Series 2012. Deși inițial fuseseră introduși ca aliații lui Punk, oficialii au renunțat rapid la acest angle făcând alte storyline-uri pentru cei 3.

În timpul podcast-ului Broken Skull Session cu Steve Austin, Seth, a explicat de ce WWE a pus capăt brusc alianței dintre The Shield și CM Punk:

„Nimeni nu ne-a spus cu adevărat ce s-a întâmplat. Am primit o reacție atât de bună încât oficialii ne-au separat aproape imediat de CM Punk, la două săptămâni mai exact. Angle-ul cu Punk ne-a ajutat ce-i drept, dar nu s-a pus problema ca el să fie liderul nostru. Era evident că trebuia să rămânem un trio.”

The Shield, a lucrat cu superstaruri precum Daniel Bryan și John Cena, chiar din primele luni în Main Roster. La un an după debut, stable-ul a pierdut într-un meci de tipul 3 vs. 1 Handicap împotriva lui CM Punk la evenimentul WWE TLC în decembrie 2013.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages