WWEWWE RAW

Seth Rollins dezvăluie de ce poartă o mănușă neagră pe mână la WWE TV

Fanii WWE-ului sunt foarte atenți la ceea ce se întâmplă la TV. După ce Seth Rollins a făcut heel turn, acesta a început să poarte o mănușă neagră. Universul WWE și-a dorit să afle care este scopul acelei mănuși. Ei bine, Rollins a deslușit acest mister.

The Houston Chronicle a discutat recent cu Seth. În timpul interviului, Rollins a dezvăluit de ce poartă o mănușă neagră pe mână la WWE TV. Din nefericire, el și-a rupt degetul în urmă cu șanse săptămâni iar acea mănușă îl ajută să ascundă acest aspect.

„Este vorba despre un accident nefericit. Trebuie să știți că mi-am rupt degetul în urmă cu aproximativ șase săptămâni și trebuie să port o mănușă atunci când mă lupt pentru ca lucrurile să nu se agraveze. Evident, aș fi putut să lipsesc șase săptămâni din ring, dar am spus că nu este cazul. Deci, am ales o alternativă, banda nu susținea prea bine degetul. Așa că, am apelat la o mănușă care să-mi țină degetul fix. Mie îmi place și este ciudat, când oamenii mă întreabă „De ce porți o mănușă?” Faptul că îmi puneți această întrebare înseamnă că v-am captat atenția. Cred că o voi mai purta și vom vedea ce se întâmplă cu această mănușă în timp.”

Rămâne de văzut dacă Seth Rollins va păstra acea mănușă neagră chiar și după ce degetul său se va vindeca. Este un lucru bun pentru Rollins deoarece îi dă gimmick-ului său un aspect mai badass.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !