Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Seth Rollins, dezvăluie când îi va expira contractul cu WWE

Recent, Seth Rollins, a dezvăluit că actualul său contract cu WWE se va încheia în mai puțin de 4 ani. De asemenea, Rollins, a menționat că este mulțumit de cariera sa în Pro Wrestling și nu ar fi supărat dacă aceasta s-ar fi încheia chiar și mâine.

În timpul Broken Skull Session cu ”Stone Cold” Steve Austin, Seth, a vorbit despre dragostea pe care o are pentru Pro Wrestling și despre modul în care s-a schimbat de-a lungul anilor. El a adus în discuție și viitorul său în WWE, declarând că actualul său contract se va încheia când fiica sa are 3 spre 4 ani. Fetița lui Rollins s-a nascut în decembrie 2020.

„Mai am câțiva ani de petrecut în WWE, cu siguranță vreau să mă bucur de ei. După aceea, vom vedea ce se întâmplă. Nu știu, mi-aș dori să dau un răspuns adecvat pentru că iubesc ceea ce fac, dar viața este imprevizibilă când ai un copil, iar contractul meu se încheie când fetița mea va avea 3 sau 4 ani. Deci, va merge la gradiniță și îmi doresc să mă ocup de ea. Voi vedea ce îmi rezervă viitorul. Dacă totul s-ar încheia mâine, aș fi destul de mulțumit de lucrurile pe care le-am realizat. Am vrut întotdeauna să contribui la acest business pentru a fi mai bun și am făcut asta în anumite privințe. Sunt mândru de asta.”

Seth Rollins, are încă un target important pe care și-ar dori să-l atingă în WWE: Să fie în Main Event la WrestleMania, lucru care nu s-a întâmplat deocamdată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages