WWEWWE RAW

Seth Rollins crede că Becky Lynch va reveni în WWE după ce va naște

Seth Rollins a acordat recent un interviu pentru NYPost.com, pe parcursul căruia a dezbătut o gamă largă de subiecte, inclusiv viitorul fostei campioane feminine din RAW, Becky Lynch.

Desigur, Lynch este însărcinată cu primul lor copil care va veni pe lume în luna decembrie. De când Becky a anunțat în cadrul unui episod din RAW faptul că este însărcinată și i-a acordat lui Asuka titlul feminin din brand-ul roșu, fanii s-au tot întrebat dacă ea va reveni în WWE după naștere.

Rollins a lămurit aceste înrebări. El a spus că soția sa urăște să stea acasă, dar se bucură de pauza din afara ring-ului, deoarece industria divertismentului te stresează. Îi este dor să revină la programul ei și să aibă obiective în minte pentru a lucra.

Seth a menționat că Becky a trebuit să se oprească brusc din activitate, în ciuda faptului că mai multe femei care sunt însărcinate pot lucra până aproape de naștere.

„Este cu siguranță o provocare pentru ea. Este nemaipomenit să treci prin asta, dar pentru ea este diferit, cu siguranță.”

Rollins este convins că Lynch speră să se întoarcă în ring, dar înțelege că lucrurile se pot schimba.

„Oh, da, mă aștept să revină. Evident, acest lucru va fi în funcție de cum se simte ea. Cine știe ce se întâmplă după naștere după ce devine mamă, nu știu. Cred că are gânduri de revenire. Cred că mai degrabă ar pleca după propriile sale condiții ori de câte ori ar putea să lase copilul în grija cuiva. Cred că are aspirații de a reveni, dar nu știu. Lucrurile se pot schimba de acum și până în decembrie.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !