Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Seth Rollins câștigă meciul Men’s Money in the Bank 2021?

În această duminică va avea loc Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank iar fanii vor fi prezenți la acest eveniment. Seth Rollins va lucra în meciul Men’s Money in the Bank Ladder, alături de Big E, Drew McIntyre, John Morrison, Kevin Owens, Matt Riddle, Ricochet și Shinsuke Nakamura.

Deși predicția mea pentru acest meci este cu totul alta, în acest editorial vin cu o ipoteză destul de interesantă pentru ceea ce ar urma să se întâmple. Rollins ar putea câștiga servieta MITB și acest lucru ar putea avea legătură cu meciul său împotriva lui Edge la SummerSlam 2021.

Dacă Seth ar câștiga meciul masculin MITB, atunci feud-ul lui cu Edge ar fi și mai interesant după părerea mea. Cu toții știm că Rollins a deținut în 2015 servieta MITB iar cashin-ul său a fost un succes. Pe lângă asta, și Edge are o istorie vastă cu această servietă, deoarece a câștigat-o de mai multe ori iar toate cashin-urile au avut succes, deci lucrurile se îmbină perfect.

Acum câteva săptămâni la SmackDown, Seth Rollins a spus că este pregătit să ia titlul Universal de la Roman Reigns, însă nu a primit această oportunitate pentru că Edge și-a „băgat coada”, l-a atacat pe „The Big Dog” și a spus că este următorul pretendent la această centură.

Nu ar trebui să fim surprinși dacă Rollins va interveni în meciul dintre Edge vs. Roman Reigns la Money in the Bank și îl „va costa” pe „Rated-R Superstar” victoria mult dorită. De aici ar începe feud-ul dintre cei doi, totul culminând cu un meci la cel mai important eveniment al verii în WWE, SummerSlam. Bineînțeles, miza fiind servieta MITB.

John Cena urmază să se înfrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal la SummerSlam. Cu toate acestea, este puțin probabil ca Cena să câștige acest meci, deoarece are numeroase proiecte la Hollywood deci, apariția sa în ring ar putea fi unică. Oficialii au dorit să aibă prezent un nume important în Main Event la SummerSlam, mai ales că show-ul de calibrul WrestleMania se va desfăsura în prezența fanilor. Prin urmare, după acest PPV, Edge și Seth Rollins ar avea „cale liberă” spre titlul Universal deținut de Reigns.

Dacă miza meciului dintre Edge și Seth Rollins la SummerSlam va fi servieta MITB, atunci Roman ar putea fi lăsat mai clean fără centură. Îmi e greu să cred că oficialii vor lua titlul de pe Reigns după ce acesta va fi învins clean, acest lucru este puțin probabil datorită gimmick-ului său impunător. După cum bine știm, servieta MITB îi oferă deținătorului său șansa de a face cash-in în orice moment pe parcursul unui an pe unul dintre Campionii de top ai companiei, indiferent de împrejurimi.

Ar fi interesant să vedem cum Seth Rollins sau Edge l-ar lăsa pe Roman Reigns fără titlul Universal în urma unui cash-in corespunzător. Oricum, aceasta este doar o ipoteză personală. Rămâne de văzut ce ne-au pregătit oficialii din WWE pentru viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages