Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Seth Rollins a fost foarte încântat de feud-ul cu Rey Mysterio

Fanii din WWE au văzut multe întâmplări interesante în WWE pe parcursul ultimului an de când a izbucnit pandemia Covid-19. Pay-Per-View-ul ”The Horror Show” at Extreme Rules a inclus un meci foarte terifiant, deoarece un Superstar „a rămas fără un ochi”.

În timpul podcast-ului Out of Character, Seth Rollins a spus că oficialii au fost capabili să ofere storyline-uri mai crunte în ThunderDome. El a adus, de asemenea, în discuție unul dintre angle-urile mai lungi din care a făcut parte.

Rollins a recunoscut că unele storyline-uri au „depășit așteptările” și a spus că, chiar dacă feud-ul său cu Rey Mysterio „a ajuns la final”, este încă mândru de meciul ”Eye for an Eye”.

„Unele storyline-uri au depășit așteptările, dar cu siguranță ni s-a permis să prezentăm povești complet concretizate pe parcursul a șase sau șapte luni pe care nu le-am face în mod normal, deoarece prezența publicului ar forța echipa creativă să schimbe cursul. A fost o plăcere să lucrez cu Mysterio, deși lucrurile au ajuns la final. Sunt mândru de meciul eye-for-an-eye.”

Feedback-ul pentru meciul eye-for-an-eye nu a fost tocmai pozitiv, datorită mai multor motive. Unii fani au criticat editarea și utilizarea banală a unui glob ocular fals. De asemenea, acesta este motivul pentru care Rey Mysterio are încă un ochi acoperit sub mască. Rămâne de văzut cât timp va mai sta așa, însă Rollins este mându de rezultatul final al meciului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages