Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Seth Rollins, a fost atacat de un fan în timpul unui segment la RAW-ul din această săptămână

Un incident fără precedent a avut loc la RAW-ul de seara trecută în Barclays Center din Brooklyn, NY. Un fan l-a atacat pe Seth Rollins în timpul unui segment.

Rollins, a ținut un promo în ring, lăudându-se că a fost singurul supraviețuitor din echipa masculină a RAW-ului în meciul de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series.

Finn Balor, i-a întrerupt promo-ul, fapt pentru care Seth l-a atacat. În timp ce Rollins s-a retras pe rampa de intrare, un fan s-a năpustit asupra lui și cameramanii au schimbat rapid cadrul.

Conform fanilor prezenți în arenă, securitatea a intervenit rapid iar Michael Hayes a fost văzut în zonă, în timp ce crainicii evitau să vorbească despre fanul recalcitrant.

Respectivul individ a fost dat afară din arenă în timpul pauzei publicitare și probabil că îi este interzis să participe la viitoarele evenimente WWE. Ar trebui să fie de la sine înțeles, deoarece să sari pe rampă în timpul oricărui show, este un lucru pe care fanii nu ar trebui să-l facă niciodată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages