Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Seth ”Freakin” Rollins susține că Roman Reigns este mai apropiat de Jon Moxley decât el

Roman Reigns, Seth ”Freakin” Rollins și fostul superstar WWE Jon Moxley (Dean Ambrose) au debutat în Main Roster acum 10 ani și erau cunoscuți sub numele de The Shield. Stable-ul format de aceștia rămâne unul dintre cele mai ușoare de recunoscut din istoria companiei.

De fapt, acest stable a devenit unul dintre cele mai dominante și populare din istoria WWE ajutând membrii în evoluția carierei individuale. The Shield s-a destrămat și s-a reunit de câteva ori. După plecarea lui Moxley din companie acum 3 ani, se pare că The Shield s-a destrămat pentru totdeauna.

Pe parcursul unui interviu cu Ariel Helwani de la BT Sport, Rollins a vorbit despre relația sa cu Jon Moxley. Seth a susținut că Reigns este mai apropiat de Moxley decât el.

„Evident, nu mai vorbesc atât de mult cu el. Suntem în companii rivale și facem lucruri diferite, dar fetițele noastre sunt aproape de aceeași vârstă. El nu prea trimite mesaje. Nu prea îi place să facă asta sau să vorbească la telefon, e un tip care discută față în față cu persoana respectivă. Așa că, atunci când am ocazia, cum s-a întâmplat când am fost ultima dată în Cincinnati, am trecut pe la el să îl salut și să văd ce face. Fac asta periodic, doar pentru a vedea cum se simte și alte lucruri. Sunt apropiat de Renne Paquette, așa că facem mereu schimb de poze cu bebelușii și vorbim despre copiii noștri. Dar da, niciodată nu am avut mari tangențe cu Jon Moxley. E grozav, se află în vârful carierei sale, își face treaba în AEW. Așa că numai bine. Niciodată, între noi trei (Reigns, eu și Moxley) și nu pot vorbi în numele lor, dar, ei au fost mai apropiați decât am fost eu cu oricare dintre ei ca prieteni în afara ring-ului. Așa că presupun că încă vorbesc. Nu am auzit niciodată nimic rău, dar da, întotdeauna am avut o relație grozavă cu ei.

Seth Rollins îl va respecta mereu pe Jon Moxley după atâta timp petrecut împreună ca și colegi. Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Rollins în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages