WWEWWE PPVWWE RAW

Seth ”Freakin” Rollins, spune că trebuie să fie în Main Event la WrestleMania 38

Seth ”Freakin” Rollins, intră în meciul Elimination Chamber fără titlu, dar nu intenționează să iasă din el cu mâna goală. Rollins, se va alătura altor 5 superstaruri în meciul Chamber din această sâmbătă în Arabia Saudită.

Rollins, a avut recent un interviu cu Sports Guys Talking Wrestling pentru a promova meciul în care urmează să participe. Fostul membru al The Shield a spus că este cel mai potrivit pentru titlul WWE și pentru Main Event-ul de la WrestleMania 38.

„Poți să mă subestimezi, dar este timpul meu. Simt că este anul meu. L-am început bine, așa că vom vedea. Nu cred că există vreo șansă să particip la WrestleMania 38 fără titlul WWE. Înainte de Mania, trebuie să merg la Elimination Chamber și să câștig, ceea ce nu va fi ușor. Bobby Lashley, are un dezavantaj în postura de campion, cu siguranță, sunt alți 5 oponenți, dar toți avem aceleași șanse mici să ieșim de acolo cu centura WWE.”

Seth ”Freakin” Rollins, va intra în meciul Chamber masculin alături de AJ Styles, Austin Theory, Bobby Lashley, Brock Lesnar și Riddle, la Pay-Per-View-ul din această sâmbătă după-amiază în Jeddah Superdome, Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !